gallery/logo THC olie1
gallery/sinds 2014
gallery/images6CKRL0LI

Capsules Full Spectrum

 

THC Full Spectrum olie heeft een zeer hoog slagingspercentage bij de behandeling

van kanker. Helaas zijn er teveel mensen die besluiten om met de THC behandeling

te starten als ze reeds zwaar beschadigd zijn door chemo en bestraling. Door deze gemaakte schade en het type kanker, duurt een THC behandeling veel langer en

daarbij de slagingspercentage is daarmee jammer genoeg ook lager.

 

THC olie geheel op maat in capsule vorm

De THC capsules worden vanaf begin tot de uiteindelijke dosis vervaardigd icm pure  THC en biologische cocos/olijfolie. THC in capsule vorm is niet alleen een alternatief voor degene die bijv. de smaak van cannabisolie in hun mond niet prettig vinden of een gevoelige en geïrriteerde slokdarm hebben, maar ook dé manier is om een ziekte/ aandoening zowel Oraal als Rectaal optimaal te bestrijden, op een wél gezonde wijze.

De capsules worden vervaardigd in 2 verschillende sterktes: 25% en de 50% dosis. Over het algemeen word vooral de 25% dosis oraal gebruikt, en de 50% rectaal.

 

Oraal

Pas in de maag lost de THC Capsule op, waarna alle werkbare stoffen door het lichaam worden opgenomen. Dit zorgt voor een gezond en optimaal functionerend lichaam en dat lichamelijke klachten en ongemakken worden afgezwakt. Een rendement van 10 tot 20% van de cannabinoïden bereikt de bloedbanen. 

 

30 tot 60 minuten na inname kan het voelbaar worden, en de werking duurt gemiddeld

6 tot 10 uur, afhankelijk van persoon en tolerantie voor cannabis. Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat orale inname van cannabis, zijn werking lang behoud, mede omdat de metabolieten worden opgenomen in het lichaamsvet en wederom opnieuw naar en door de bloedbanen gaat. In tegenstelling tot Rectale inname, moet men bij Orale inname wel uitkijken dat men niet teveel ineens inneem, deze geeft wel

de (on)gewenste high of stoned gevoel.

 

Rectaal

Onderzoek heeft aangetoond dat deze vorm van inname een uiterst effectieve manier gebleken is om de groei van kwaadaardige cellen/tumoren positief tegen te gaan en/of te bestrijden. Kanker in bijvoorbeeld in het onderste deel van het lichaam zoals de darm, prostaat of anus etcetc. worden op deze manier optimaal bestreden (direct bij de bron).

Door de dunne wand en de rijke bloedvoorziening van het rectum worden de THC en cannabinoïden gemakkelijk geresorbeerd, daarbij zal het een positief effect hebben op de longen, deze worden als het ware geopend zodat je makkelijker kunt ademen (zeer geschikt voor mensen met astma en/of bronchitis).

 

10 – 15 minuten na inname kan het voelbaar worden, en de werking duurt gemiddeld 4 tot 8 uur, afhankelijk van persoon en tolerantie voor cannabis. Een rendement tot wel 70% van de cannabinoïden bereikt de bloedbanen. Via Rectale inname ondervind je weinig als géén high gevoel, bij inname op deze manier is het mogelijk om in een zeer korte periode een zeer hoge dosis te behalen.

 

Diarree kan de THC absorptie vanaf de rectum naar de bloedstroom vertragen, het is aan te raden om alleen tijdens diaree, alle THC capsules Oraal in te nemen om toch het resultaat te behouden. Dit kan een pittige bedoeling worden, maar hou vol....!

 

Belangrijk

 • Gebruik verantwoord
 • Buiten bereik van kinderen en huisdieren houden
 • Cannabis extracten tijdens de zwangerschap/borstvoeding: Nee
 • THC en verkeer: Zodra je lichaam gewend is
 • Bewaar op een veilige, koele en donkere plaats
 • Vakantie binnen Europa: wellicht mogelijk zie: schengenverklaring.
 • Vakantie buiten Europa: Nee

 

Raadpleeg altijd eerst uw arts betreffende het verlagen of stoppen van uw huidige medicatie(s).

 

Wat te doen bij een eventuele “overdosis”

Aan een overdosis cannabis of THC is nog niemand ter wereld aan overleden. Men

kan wel in een angstige situatie komen, hyperventileren, out gaan, en/of een enorme high/stoned gevoel krijgen. Dit gebeurt vooral bij mensen die zeer gevoelig zijn en eigenlijk nooit in aanraking zijn geweest met THC. Het is aanbevolen dat men de voorgeschreven inname schema volgt om het lichaam aan de THC te laten wennen!

 

Raak vooral niet in paniek en ga met het gevoel mee en rust desnoods eventueel uit

in bed en probeer te ontspannen. Na de rustperiode zal de duizeligheid of misselijkheid en/of alle andere nare gevoelens verdwenen zijn. Een andere methode is om iets te

eten en te drinken, al heb je er misschien geen zin in, het zal je wel helpen om het rare cq. nare gevoel te reduceren. Let wel…het is ook mogelijk dat je bijna of zelfs helemaal niets voelt, dan ben je een van de gelukkige, maar ga dan vooral niet nonchalant om met de inname schema.

 

Bij het opzetten van een 90 dagen traject (stappenplan), is timing en toedieningsroute een belangrijke factor, wij adviseren om alle inname op vaste tijden te doen, en daarbij de “Om en Om” methode te volgen (verdeeld over de dag).

 

Capsule Ingrediënten

 • Pure THC/RSO/FECO/Full Spectrum Olie
 • THC basis olie
 • Bio Cocos olie
 • Bio extra virgin Olijfolie

 

De capsules zijn geproduceerd zonder dierlijke vetten en voldoen aan de status Halal en Kosher. Ze zijn gemaakt van plantaardige cellulose en zijn prima verenigbaar met een vegetarische leefstijl.

 

Interessante websites

rectal-absorption-of-cannabinoids

RSO/THC+rectal

thc + pills + rectal

cannabis + pills + rectal

 

gallery/discreet