gallery/logo THC olie1
gallery/sinds 2014
gallery/images6CKRL0LI

Zeer effectief bij oa. de volgende aandoeningen

 • Depressie
 • fibromyalgie
 • Migraine
 • Slapeloosheid
 • Ziekte van Lyme
 • Chronische pijnen
 • Stress
 • Vermoeidheid
 • Hoge bloeddruk
 • Stemming en angststoornissen
 • Bewegingsstoornissen
 • Ruggenmergletsel

Bovenstaand is maar een kleine opsomming.

 

Vervaardiging Full Spectrum Vape E-Liquid

Er word als eerst een ruwe plant aftreksel gemaakt, deze word gebruikt als basis olie, deze word aangevuld met een % pure RSO, op deze manier verkrijgt men een full spectrum olie of E-liquid, oftewel een ruwe onbewerkte olie, deze bevat alles wat in de plant voorkomt.

 

De full spectrum Vape E-Liquid is niet te vergelijken met z’n grote broer de co²  extracted “schone” E-Liquid, die vele malen duurder is en zich eigenlijk meer richt op de % THC.  Dat wil niet zeggen dat de co² extracted E-Liquid geen medicinale werking bezit, dat heeft het juist wel, net als de ruwe versie, het is alleen een kwestie van smaak, werking en het euforisch gevoel, die veel mensen toch wel appreciëren.

 

Tijdens het productieproces wordt het extract niet verder bewerkt (schoongemaakt), vandaar de naam ‘raw’ of ‘ruwe’ olie. Daardoor blijven er meer inhoudsstoffen uit de plant in het extract bewaard. Denk aan inhoudsstoffen als: Chlorofyl, flavonoïden, terpenen, fenolen en cannabinoïden (CBG, CBN en CBC). Deze inhoudsstoffen kunnen een positieve bijdrage geven aan de werking, dit kan echter variëren van persoon tot persoon. De kleur van de Full Spectrum E-Liquid is over het algemeen donker bruin tot donker groen.)

 

De Full Spectrum Vape E-Liquid is verkrijgbaar in 10ml verpakking. En is te gebruiken met alleen de grotere vaporizers, dus niet voor de kleine pen vaporizer.

 

Indica Strain

De Full Spectrum Vape E-Liquid word vervaardigd uit een Indica Strain, en in 1 sterkte

namelijk de 15% THC (alleen te gebruiken met de grotere vaporizers)

 

De Delight - 15% dosis word verdunt met VG en PG, wij gebruiken absoluut geen schadelijke stoffen zoals teer, nicotine, water en vitamines.

 

De geverifieerde Laboratorium testresultaten van derden zijn op te vragen.

gallery/discreet

Cannabis roken

Roken van tabac maar ook cannabis is zeer schadelijk voor je gezondheid dat weet inmiddels iedereen. Bij roken komen giftige stoffen vrij zoals teer, naftaline, tuoleen, ammoniak, nicotine en koolstofmonoxide. Deze stoffen beschadigen je longen en veroorzaken ontstekingen van keel, neus, longen en heeft kanker verwekkende effecten.

 

Vapen van Cannabis olie

THC Vape olie (e-liquid) is een vloeibaar concentraat van cannabinoïden, en met een afgestemde THC level. Qua smaak is deze mild en zoet en zeker lekkerder en gezonder dan de gedroogde tegenhanger verwerkt in een joint. Met de Vaporizer zal je ook een high of stoned gevoel ervaren maar in een zeer mildere en rustgevend gevoel, maar zolang je je aan de regels houd, een aantal pufjes om de paar uur zal voldoende moeten zijn zal dit wellicht niet het geval zijn. Bij inhalatie neemt het lichaam de werkzame bestanddelen snel via de longen op, binnen enkele minuten is het al voelbaar.

 

Dosering

Het is belangrijk dat je de dosering langzaam opbouwt, je wilt niet de gehele dag een euforisch gevoel hebben. Je kan pas na verloop van tijd meerdere keren per dag inhaleren. Bij inhalatie is de dosering gemakkelijk en snel aan te passen. Is de werking onvoldoende? Dan kan je na een minuut of 5 iets meer inhaleren.

 

Is de werking voldoende of je krijgt last van bijwerkingen, stop dan met inhaleren. Vapen heeft alle voordelen van inhalatie: snel effect, exacte dosering, maar dan zonder alle nadelen van roken (verbranding).

 

Vele studies, die gepubliceerd zijn, waaronder in het Journal of Psychopharmacology en in het Journal van de American Academy of Neurology, getuigen van de veiligheid en effectiviteit van de vaporizer als afgiftesysteem voor het toedienen van THC en andere cannabinoïden voor medische doeleinden.

 

Naast het positieve voordeel voor je gezondheid, is dat ze eruit zien als een gewone

E-sigaret, dus niemand heeft een reden om zich af te vragen wat je aan het doen bent. Omdat de damp wat geïnhaleerd wordt en uitgeblazen wordt, zal de geur binnen een seconden verdwenen zijn. Dit houdt in dat het dus mogelijk is om 24/7 en gewoon

in het zicht van iedereen, je dagelijkse dosis kan nemen.