gallery/logo THC olie1
gallery/sinds 2014
gallery/images6CKRL0LI

THC huid zalf

Voor een gezonde huid, helende werking van wonden en als pijnbestrijder.

 

Helpt tegen aandoeningen zoals: artritis, lupus, acne, steenpuisten, eczeem, dermatitis (waaronder atopische) en psoriasis, brandwonden, snij en schaafwonden, jeuk, insectenbeten, likdoorns, schimmelnagels, wratten en schimmelinfecties, directe pijnbestrijding bij spierpijn, gewrichtspijn, hoofdpijn, verstuikingen en andere kneuzingen, blauwe plekken, zwellingen, aderontsteking, aderlijke zweren, aambeien, menstruatie pijnen, verkoudheid, keelpijn, bronchitis, astmatische problemen met de ademhaling, chronische ontsteking van de strottenhoofd (toepassing in de vorm van een Priessnitz compress), migraine, koortslip (herpes) en koortsblaasjes.

 

Cannabis en wondbehandeling door de eeuwen heen

In de historische medische teksten uit verschillende culturen wordt melding gemaakt

van het gebruik van cannabis voor de plaatselijke behandeling van snij-, schaaf- en brandwonden. In Egyptische teksten op papyrus wordt gesproken van plaatselijke  antiseptische preparaten, die vermoedelijk bestonden uit een mengel van cannabis en vet.

 

Griekse schrijvers uit de eerste eeuw voor de jaartelling maken melding van het gebruik van cannabis voor de behandeling van paarden met wonden en zweren, en als middel tegen een bloedneus bij mensen.

 

De middeleeuwse Franse herbalist Ruellius schreef in zijn verhandeling uit 1536, De Natura Stirpium, dat cannabisextract kon worden gebruikt voor de behandeling van wonden en zweren. Tientallen jaren later adviseerde de beroemde Duitse botanist Tabernaemontanus een mengsel van boter en cannabisbladeren voor de behandeling van brandwonden.

 

In 1649 schreef de eminente Engelse botanist Nicholas Culpeper dat cannabis kan worden gebruikt ter behandeling van brandwonden en bloedende wonden vanwege de antiseptische eigenschappen ervan.

 

In 1751 schreef de Engelse botanist Thomas Short in zijn Medicina Britannica dat een cannabispreparaat geschikt is als middel tegen brandwonden, insectenbeten en zweren.

 

Hedendaags onderzoek naar wondgenezing en cannabis

Uit onderzoek is veel bewijs naar voren gekomen dat cannabis zeer effectief is als pijnstiller, ontstekingsremmer en ontsmettingsmiddel. Het lijkt er zelfs op dat het endocannabinoïden systeem direct betrokken is bij het genezingsproces en een essentiële rol speelt bij de vorming van littekenweefsel.

 

 

Aanbevolen gebruik

Breng de zalf 2 tot 4x per dag op de te behandelde plaats aan, smeer in zachte, cirkelvormige bewegingen en laat zo lang mogelijk absorberen en inwerken. Het gebruik van de zalf kan voor het gehele lichaam gebruikt worden door zowel volwassenen als kinderen.

 

Alle gunstige verbindingen zoals Cannabinoïden, Tetrahydrocannabinol, Antioxidanten  en Terpenen worden rechtstreeks opgenomen via de huid. De THC Full Spectrum huid zalf kan worden gebruikt als een dagelijkse huidverzorging. De huid zalf heeft ook nog eens een verzachtend, kalmerend, hydraterend en anti-inflammatoire effect.

 

Ingrediënten 100% biologisch

  • Cera Flava (gezuiverde bijenwas)
  • Oleum cocos (cocos olie)
  • Aloë Vera
  • THC extract
  • Neem olie
  • Lavandula (lavendel)
  • Matricaria Chamomilla (kamille)
  •  

Bevat geen schadelijke stoffen, parabenen, parfum of kunstmatige geur en kleurstoffen

 

Let op

De THC Full Spectrum huid zalf mag niet worden gebruikt op bloedende wonden, en is alleen geschikt voor uitwendig gebruik.

 

Inhoud: 45ml.

 

 

gallery/discreet
gallery/cannabis-huidzalf (1)