gallery/logo THC olie1
gallery/sinds 2014
gallery/images6CKRL0LI

Nadat de behandeling van 90 dagen is beëindigd, is het verstandig om de THC olie te blijven gebruiken om een terugval van de behandelde ziekte te voorkomen, maar wel met een veel lagere doses van 1 ml. per maand, dit kan dan gewoon met de THC tincture.

 

Het is belangrijk te weten en te onthouden dat de 60ml. op 90 dagen behandeling slechts een uitgangspunt is. Het kan bij sommige patiënten een langere inname duren om deze behandeling te beëindigen. Aanbeveling is om bij geen of nauwelijkse veranderingen door te gaan met de inname van 1ml. per dag en uiteraard een gezonde lifestyle.

 

Onderstaande afbeelding is een voorbeeld hoe en waar de Pure THC moet worden toegepast.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Let op

Pure THC is heel erg dik, hou de doseerspuit even onder de warm

water kraan, of even boven een aansteker, voor je deze gaat gebruik.

 

 

 1. Plaats uw wijsvinger met de THC olie, tussen uw onder gebit en onderlip op het tandvlees.
 2. Tegen het tandvlees houden totdat het voldoende aan het tandvlees plakt.
 3. Daarna lichtjes met de vinger in een cirkelvormige bewegen van de ene kant naar de andere kant (links naar rechts).
 4. Wrijf net zolang totdat het zich heeft gehecht aan je tandvlees.
 5. Inspecteer of er nog resten aanwezig zijn, als dit het geval is wrijf dan langer door en blijf dit herhalen totdat alle pure THC olie verdwenen is.

 

Inname

S’ morgens: Begin met ontbijt, vervolgens je tanden/gebit poetsen, dit voorkomt dat de pure THC olie zich aan voedsel deeltjes klampt, wat kan resulteren in een onverwachte euforie. (high of stoned gevoel), spoel je mond. Daarna neem je de eerste dosis van de dag. Volg dit procedé altijd, ook bij de vervolg dosis.

 

Als je eenmaal 1 ml. per dag gebruikt, kan je dit verdelen over de dag door bijvoorbeeld acht tot tien keer gedurende de dag te smeren. Op deze manier heeft je lichaam nauwelijks, als geen last van lage of hoge euforie pieken.

 

Ken je lichaam

Als je je misselijk voelt, neem een hapje eten en drink wat water. Indien je dit niet doet, kan het in angst overgaan. Een eenvoudige snack of wat water moet helpen dat u zich beter gaat voelen.

 

Drinken

Bij het gebruik van pure THC olie moet u veel water drinken. Een goede herinnering is wanneer u direct na het plassen, wederom water te drinken. Blijf ten alle tijden drinken en zorg voor een gezond dieet.

 

Belangrijk

 • Gebruik verantwoord
 • Buiten bereik van kinderen en huisdieren houden
 • THC puur en/of extracten tijdens de zwangerschap: Ons advies, Nee
 • THC puur en/of extracten en verkeer: Ons advies, Nee
 • Bewaar op een koele, veilige en donkere plaats
 • Raadpleeg altijd eerst uw arts betreffende het verlagen of stoppen van uw  huidige medicatie(s).


 

gallery/discreet

THC Pure olie Stappenplan

 

THC heeft een zeer hoog slagingspercentage bij de behandeling van kanker. Helaas zijn er teveel mensen die besluiten om met de THC behandeling te starten als ze reeds zwaar beschadigd zijn door chemo en bestraling. Door deze gemaakte schade en het type kanker, duurt een THC behandeling veel langer en daarbij de slagingspercentage is daarmee jammer genoeg ook lager.

 

Deze pure "Full Spectrum" olie word geleverd in 10ml. doseerspuiten, voor een complete stappenplan van 90 dagen heeft men (minimaal) 6 doseerspuiten nodig.

 

1 ml. pure THC is gelijk aan ongeveer 60 tot 70 druppels ter grote van een rijstkorrel

Bij de gemiddelde persoon duurt een volledige THC behandeling ongeveer 90 dagen

Begin met 2 á 3 doseringen per dag ter grootte van een droge korrel rijst.

 

Na vier dagen verhoogt u uw dosering en herhaal dit elke 4 dagen totdat u op het moment bent gekomen om bijna 1 ml. pure THC per dag te kunnen innemen. Het duurt bij de gemiddelde persoon ongeveer 5 weken tot het punt dat men ongeveer 1 ml per dag in kan nemen. Zodra deze dosering bereikt is, kan men in dit tempo doorgaan,

dus 1ml. verdeeld over de dag. Door voorafgaand kan het lichaam de tolerantie langzaam opbouwen.

 

Doorgaans zult u zich binnen een uur na het nemen van een dosis ontspannen voelen. Vecht niet tegen het slaperige gevoel en ga mee met dit proces. Over het algemeen zal de vermoeidheid overdag in verband met deze behandeling binnen een maand verdwijnen.

 

Probeer na enkele dagen of je de dosis met een druppel kunt verhogen, blijf proberen. Zo kom je met kleine stapjes steeds hoger tot 1ml. per dag zonder dat je er high van wordt. Belangrijk is dus dat men zoveel mogelijk werkzame stof inneemt en alles opzij zet om dat mogelijk te maken. Meld je eventueel ziek en concentreer je volledig op het innemen van zoveel mogelijk THC. Je zult er slaperig van worden en vaak uren per dag moeten slapen maar dat is alleen maar goed voor je.

 

Alleen om mensen zo snel mogelijk van hun chemische, en vaak verslavende pijn bestrijdende middelen af te helpen, raden wij aan te beginnen met een hogere dosis THC. In dat geval zou men het gebruik van die middelen vrijwel direct kunnen halveren, zonder een toename van de pijn te ervaren, dit is wel pittig maar wel noodzaak.

 

Het gebruik van THC is zeer succesvol gebleken bij de behandeling van kanker. Helaas zijn veel mensen al zwaar beschadigd door de reguliere behandelingen, zoals chemo

en bestralingen etc. Deze gevallen blijken helaas dan ook het moeilijkst te genezen.

 

De bijwerkingen die eventueel op kunnen treden in het beginstadium zijn o.a.

 • Vermoeidheid
 • Overgeven vanwege het gebruik van de vorige of huidige (chemische) medicatie(s)
 • Vooral mensen met bronchitis en/of astma kunnen voornamelijk gaan overgeven vanwege de vol zittende longen
 • Duizeligheid en/of misselijk gevoel
 • Regelmatig toiletbezoek
 • Vermindering van de eetlust

 

Bij een eventuele overdosis

Men kan in een angstige situatie komen, hyperventileren, out gaan, en/of enorm een high gevoel krijgen. Dit gebeurt meestal bij mensen die zeer gevoelig zijn en bijna nooit in aanraking zijn geweest met THC. Raakt niet in paniek wanneer dit voorkomt. Ga met dit gevoel mee en rust desnoods eventueel uit in bed of een andere ontspannen plek.

 

Sluit uw ogen en las een rustperiode in. Na de rustperiode zal de duizeligheid of misselijkheid en/of alle andere nare gevoelens meestal verdwenen zijn. Wat ook wel helpt is bij een teveel aan inname van de olie is om te eten en te drinken.


 

gallery/Voorbeeld
gallery/doseerspuit verwarmen