gallery/logo THC olie1
gallery/sinds 2014
gallery/images6CKRL0LI

90 dagen Stappenplan

 

Inname schema, verdeeld over de gehele dag

25% - 1 t/m 90 dagen - 2x Oraal

50% - 1 t/m 90 dagen - 2x Rectaal

Belangrijke aanvulling

THC Tincture, een druppel dosis onder de tong. Absorptie door de orale mucosa (slijmvliezen) in de bloedstroom gaat zeer snel, betrouwbaar en doseerbaar. De 50% THC tincture (6x 10ml.) is bij de stappenplan inbegrepen. Inname: begin met 1 druppel om de 3 á 4 uur, na een week 2 tot 4 druppels  om de 3 á 4 uur onder de tong.

 

De complete 90 dagen stappenplan omvat in totaal

180 capsules 25% dosis

180 capsules 50% dosis

6x 10ml. druppelflessen van 50% dosis 

 

Nadat de THC (RSO) behandeling van 90 dagen is beëindigd en mits het positief aangeslagen is, is het verstandig om de THC preventief te blijven gebruiken om een terugval van de behandelde aandoening te voorkomen, maar dan wel met een veel lagere doses van 2ml. per maand.

 

Het is belangrijk te weten en te onthouden dat de 90 dagen behandeling slechts een uitgangspunt is. Het kan bij sommige patiënten een langere inname periode duren om de behandeling te beëindigen, als dit het geval is aan te raden verder te gaan met de minimale 1ml. dosis per dag.

 

Bijwerkingen die eventueel in het beginstadium op kunnen treden zijn;

 • Vermoeidheid, veel slapen
 • Overgeven vanwege het gebruik van de vorige of huidige (chemische) medicatie(s)
 • Vooral mensen met bronchitis en/of astma kunnen voornamelijk gaan overgeven vanwege de vol zittende longen
 • Duizeligheid en/of misselijk gevoel
 • Regelmatig toiletbezoek
 • Tijdelijke vermindering van de eetlust


Drinken

Bij het gebruik van THC in welke vorm dan ook, is een vuistregel om veel te drinken,

het liefs bronwater of vers gemaakte smoothie’s. Een goede herinnering is wanneer

men direct na het plassen, wederom drink. Blijf ten alle tijden drinken en zorg tevens voor een gezond dieet.

 

Welk gevoel kan je verwachten na Orale inname?

De Oraal in te nemen capsules zijn bewust laag gehouden, op deze manier kan je “hopelijk” door de dag heen normaal functioneren. Luister naar je lichaam.! Als je je misselijk voelt, neem een hapje eten en drink wat water. Het trekt snel weer weg. Indien je dit niet doet, kan het in angst overgaan. Een eenvoudige snack of wat water moet helpen dat u zich weer beter gaat voelen. Gemiddeld duurt het een maand voordat je lichaam zich aan de THC heeft aangepast, vandaar gaat het alleen maar bergopwaarts.

 

 

 

 

Als eerste

Bewaar de capsules in de koelkast, en de tincture op kamer temperatuur, en het liefs op een donkere plek.

 

Welk gevoel kan je verwachten na Rectale inname?

Je zult hoogstwaarschijnlijk vanaf het bekkengebied ,een warm en ontspannen gevoel ervaren en een pijnstillend effect is vrijwel direct voelbaar. Het eerste uur zal je een ware opleving ervaren, die daarna overgaat naar vermoeidheid. Bij Rectale inname ondervind je weinig als géén high gevoel, bij inname op deze manier is het mogelijk om in een zeer korte periode een zeer hoge dosis te behalen.

 

Rectaal inbrengen

 • Ga op je favoriete zijde liggen en lift de bovenste been richting je borst.
 • Trek de bovenste bil omhoog totdat de rectum open is.
 • Breng de capsule in de lengte, en met behulp van uw (wijs)vinger in.
 • Zorg ervoor dat de capsule voorbij de anale sluitspier geplaatst word. Als dit niet correct uitgevoerd word, kunnen de actieve bestanddelen niet worden geabsorbeerd in de bloedstroom en daarbij niet een optimale werking hebben. Het is belangrijk om de capsule zo diep mogelijk te plaatsen. De ideale diepte is rond 2 ½ tot 4 centimeter, voorbij de sluitspier.
 • Zorg ervoor dat de capsule stevig genoeg is om in te voegen. Een goede manier is om deze vooraf eerst in de vriezer of koelkast te leggen.

 

Na het inbrengen

 • Knijp uw billen tezamen en knijp de spieren van je sluitspier een paar seconden aan, dit zal helpen te voorkomen dat de capsule terug glijdt.
 • Blijf liggen op je zijde gedurende enkele minuten na het inbrengen.
 • Was daarna grondig de handen met zeep en warm water, en besteed extra aandacht voor het reinigen van de nagels.

 

Hygiëne

 • Het is belangrijk om uw handen grondig wassen vóór het inbrengen van een RSO capsule, bacteriën komen via de endeldarm in je lichaam. Het beste is om medische handschoenen te gebruiken.
 • Zorg ervoor dat nagels worden geknipt en geen scherpe randen hebben.

 

Belangrijk

De RSO Capsules voor de Rectale inname bevatten een zeer hoge concentratie THC, en kan bij Orale inname een heuse psychoactieve werking teweegbrengen (persoonsafhankelijk). Het is verstandig om bij Orale inname, de bovenstaande inname schema te volgen, Hou de capsules gescheiden, zodat je ten alle tijden de juiste capsule op de juiste manier inneem.

 

Mocht het een keer fout gaan.! Raak vooral niet in paniek, eet en drink wat en laat het gewoon over je heen komen, probeer desnoods te slapen. Het kan absoluut géén kwaad.

 

 

gallery/discreet