gallery/logo THC olie1
gallery/sinds 2014
gallery/images6CKRL0LI

THC Full Spectrum Tincture, een druppel dosis onder de tong.

Absorptie door de orale mucosa (slijmvliezen) via de bloedstroom verspreid de olie zich zeer snel, is betrouwbaar en doseerbaar. THC Full Spectrum Tincture is een aanbevolen aanvulling op de 90 dagen THC capsule stappenplan, maar ook uitermate geschikt als voorzorgsmaatregel. De THC Tincture is niet verslavend! De THC tincture is leverbaar

in 10ml. druppelfles en is vervaardigd in 2 veschillende sterktes: 25% en de 50%

 

Effecten zijn merkbaar in 3 -10 minuten, de piek bereikt men in minder dan een uur. Duur is gemiddeld 3 uur (persoonsafhankelijk). Gebruikers melden dat THC Tincture het gemakkelijk maakt om het juiste niveau van de medicatie te bereiken. THC Tincture, is handig te doseren en gemakkelijk mee te nemen. Bovendien op ieder gewenst moment van de dag worden ingenomen.

 

Dosering bij levensbedreigende aandoeningen

In combinatie met het 90 dagen THC capsule stappenplan.

Begin met 2 druppels om de 3 á 4 uren. Zorg dat je de extract zeker 60 to 90 seconden lang onder de tong houdt. Na enkele dagen de dosis met 2 druppels verhogen. 

 

Dosering bij niet levensbedreigende aandoeningen

begin met 2 druppels, voor het slapen gaan, dit is je uitgangspunt, bouw dit naar gelang op naar 3 druppels. Na een week kan je overdag om de 3 á 4 uren desgewenst een 1 of 2 druppels nemen.

 

Ken je lichaam

Als je je misselijk voelt, neem een snack, hapje eten en/of drink wat water, het rare gevoel zal verdwijnen. Indien je dit niet doet, kan het in angst overgaan. Als je een beetje down voelt, kan je een extra druppel nemen. Een goede vuistregel is wel om eerst te eten en te drinken.

 

De kans op bijwerkingen in het beginstadium van gebruik zijn oa

 • Vermoeidheid
 • Braken vanwege het gebruik van de vorige of huidige (chemische) medicatie(s). Vooral mensen met bronchitis en/of astma kunnen voornamelijk gaan overgeven vanwege de vol zittende longen
 • Duizeligheid en/of misselijk gevoel
 • Regelmatig toiletbezoek

 

Ingrediënten

Pure RSO (Rick Simpson Oil)

Cannabis extract

Olijf/Kokosolie

 

Let op

THC Full Spectrum Tincture bevat actieve THC en kan al bij inname vanaf 3 druppels een lichte psychoactieve werking teweegbrengen. Bij meerdere druppels een actieve psychoactieve werking (persoonsafhankelijk), bouw het dus wel rustig op!

 

 

gallery/discreet

Waarschuwing

Volgens een studie uitgevoerd in de jaren 1990 door de medisch antropoloog dr. Dreher, co- auteur van het boek Vrouwen en Cannabis: Geneeskunde, Wetenschap en Sociologie, zijn er géén tekenen van geboorteafwijkingen. THC-OLIE.COM advisereerd   daarin tegen om geen THC te gebruiken tijdens de zwangerschap en/of borstvoeding.

 

Belangrijk

 • Gebruik verantwoord
 • Buiten bereik van kinderen en huisdieren houden
 • THC tijdens de zwangerschap: Ons advies, Nee
 • THC en verkeer: Zodra je lichaam gewend is
 • Bewaar op een veilige en donkere plaats
 • Vakantie binnen Europa: Is mogelijk met een schengenverklaring.
 • Vakantie buiten Europa: Nee
 • Raadpleeg altijd eerst uw arts betreffende het verlagen of stoppen van uw huidige medicatie(s).
 • Goed schudden voor gebruik

 

Vervaardiging van de Full Spectrum Tincture

Er word als eerst een ruwe plant aftreksel gemaakt, deze word gebruikt als een basis olie, deze basis olie word aangevuld met een % pure RSO, op deze manier verkrijgt men wat wij noemen een “ruwe onbewerkte” THC Tincture oftewel de Full Spectrum olie.

 

Ruwe onbewerkte olie, Tijdens het productieproces wordt het extract niet verder bewerkt (schoongemaakt), vandaar de naam ‘raw’ of ‘ruwe’ of Full Extract Cannabis Oil (FECO). Daardoor blijven er meer inhoudsstoffen uit de plant in het extract bewaard. Denk aan inhoudsstoffen als: Chlorofyl, flavonoïden, terpenen, fenolen en cannabinoïden (CBG, CBN en CBC). Deze inhoudsstoffen kunnen een positieve bijdrage geven aan de werking, dit kan echter variëren van persoon tot persoon. De kleur van de Tincture is over het algemeen donker bruin tot donker groen.)

 

De THC Full Spectrum Tincture is verkrijgbaar in een 10ml druppelfles.

25% THC

50% THC

 

De geverifieerde Laboratorium testresultaten van derden zijn op te vragen, dus je weet wat je krijgt.